Благоевград няма да включи заря в празничната програма за Нова Година.

...
Благоевград няма да включи заря в празничната програма за Нова Година.
Коментари Харесай

Благоевград посреща Нова Година без заря

Благоевград  няма да включи заря в празничната стратегия за Нова Година. Това оповестяват от общината.

Градът ще посрещне 2024 година с празничен концерт под намерено небе.

Програмата, готова от Община Благоевград, е с начален час 23:00 часа на 31 декември на площад " Георги Измирлиев ". 

На сцена под звездите ще излязат известни реализатори като Малин Домозетски, Милена Пищолска с актьори от Ансамбъл " Пирин ", Георги Илиевски и Иван Радев, които ще подарят на благоевградчани и посетители на града цветен букет от обичани фолклорни песни.
Присъстващите на площадното пространство ще имат опция да се заловен ръка за ръка, с цел да извият дълго хоро, както повелява традицията.
Първият привет за Новата 2024 година ще каже кметът на община Благоевград Методи Байкушев.  Много песни, танци и положително въодушевление ще бележат първите часове на Новата 2024 година.
Тази година управлението на Община Благоевград залага напълно на локални гении в празничната стратегия и започва самодейността " Празнувай отговорно ", с която се стреми да даде добър образец.
С цел съпричастност към деца, възрастни и животни, които изпитват мощен стрес от пиротехнически произведения, както и от екологични съображения по време на новогодишната нощ Община Благоевград няма да включи заря в празничната стратегия. 
Изненади и мощни прекарвания обаче няма да липсват.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР